Get Adobe Flash player

Hangfelvétel készítésekor számtalan féle elképzelés és igény fogalmazódik meg. Éppen ezért az ár szinte minden esetben előzetes egyeztetés és megbeszélés kérdése. Természetesen létezik egy hozzávetőleges árszabásunk, amiként jelentős azok köre is, akiket kedvezményekkel szeretnénk terveik megvalósításában ösztönözni. Ezekről lesz szó az alábbiakban.


Árkategóriák forintban


  díjak óránként díjak dalonként teljes album elkészítése
hangfelvétel hangszerek használata nélkül 3-5000 15-25000 250000-től
hangfelvétel hangszerek használatával 5-8000 20-30000 300000-től
editálás, keverés, masterelés 4-5000 az árban van az árban van


Az itt megadott árak irányárak, melyektől el is térhetünk, mivel nagyban függnek a hangfelvétel részleteitől, a hangsávok és az előadók számától, a zongorahangolás szükségességétől és mennyiségétől. Ezért is van szükség a személyes megbeszélésre. A fentieken túl lehetőséget kínálunk a különböző szempontok alapján kialakított projektárban való megegyezésre is. Ez akkor lehet hasznos, ha valaki például nem egy teljes albumnyi hanganyagot szerene felvenni. Minden esetben bruttó árakról beszélünk, melyek tartalmazzák a stúdióhelység és felszereltségének megállapodás szerinti használatát, valamint a hangmester és a zenei rendezés munkadíját is.


Kedvezmények


Diákok minden bizonnyal kedvezményre számíthatnak; különösképpen, ha valaki zeneművészeti oktatási intézményben tanul, és a hangfelvételre zenei fejlődése, pályája építése miatt van szükség. Hasonlóan kedvezményre számíthatnak a Crescendo Nyári Akadémia résztvevői is. Hangstúdiónk nagy hangsúlyt fektet a fiatal tehetségek támogatására minden olyan lehetséges eszközzel, amelyek rendelkezésünkre állnak. Ezért szeretnénk segítséget nyújtani az első albumuk elkészítésén fáradozóknak is álmaik megvalósításában, legyen szó akár együttesekről, akár szólistákról. Igaz, még nem rendelkezik stúdiónk nagy múlttal, mégis számos fiatal zenésznek segíthettünk már kedvezményes árszabással, vagy éppen teljes szponzorációval. Róluk bővebben itt olvashat. Természetesen nagyobbszabású projekt, hosszútávú együttműködés esetén is komoly kedvezményt tudunk biztosítani. Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és lehetőség nyílik arra, hogy megtaláljuk az Ön számára a legjobb megoldást.

Legfrissebb híreink

  • A XI. Crescendo Nyári Akadémia két tehetséges fiatal résztvevőjét, a hegedűs Kruchió Esztert és a fuvolista Kruchió Rebekát ajándék hangfelvétel készítésével szponzorálja a Stella Hangstúdió
  • A II. Országos Jazz-zenei Versenyt szponzoráltuk. Demo hangfelvételt nyertek: Velsz Kristóf zenekara (Pikéthy Művészeti Iskola), Magda Balázs zenekara (Bartók ZSZKI) és Jónás Rezső (Egressy ZSZKI). Gratulálunk! Bővebb infó itt


Elérhetőség:

Dominkó István stúdióvezető +3630/2366822

dominkoistvan@gmail.com