Get Adobe Flash player

an image

 

A Stella Hangstúdió egy dél-budapesti, csendes külvárosi környezetben lévő családi ház alsó szintjén került kialakításra. A helyszín könnyen megközelíthető, a belváros felől a MÜPÁ-tól Hévvel 20 percnyi, az MO-s körgyűrű felől pedig csak 3 km távolságra van (térkép itt megtekinthető).

Két fő helyisége a mellék- és kiszolgálóhelysiégeken kívül a feljátszóhelyiség, mely 25 nm, valamint a kontrollhelyiség, mely 12 nm alapterületű. A tervezés és kivitelezés a "ház a házban" elv alapján, Kotschy András akusztikus tervezőmérnők tanácsai szerint készült. Az egész aljzat független az épület teherhordó falaitól és más helyiségek aljzatától. A szigetelések és dilatációk közbeiktatásával készült betonágy nem közvetíti a rezgéseket, és kintről jövö zajokat sem vesz át. A két stúdiószobát légrés közbeiktatásával készült dupla falazat, ablakok és hangszigetelt ajtók választják el egymástól. A falakon és a mennyezeten fapárnák között Isolith szigetelés, borításképpen pedig ún. Arax típusú hangszigetelő textília került, mely nemcsak a gyakorlatban teljesít nagyon jól, hanem eszétikailag is szép megjelenést biztosít a stúdiónak, lábazata pedig parapet magasságig 4mm-es rétegelt lemez borítást kapott, mely mögött szigetelés és légrés van. A stúdió szellőzése biztosított, ugyanakkor ablakai szigetelt "dugókkal" lezárhatóak, melyek nagyban hozzájárulnak a külvilágtól való teljes zajmentességhez. Galériánkban megtekintheti a stúdiónkról készült képeket.

A Stella Hangstúdióban jelenlegi technikánk segítségével 32 sávot tudunk rögzíteni 24bit/96khz minőségben. A hely és a technika adta lehetőségek kiválóan megfelelnek professzionális előadóművészek, különböző szinten játszó fiatal - akár amatőr klasszikus zenészek, jazzmuzsikusok, egyéb könnyűzenei műfajban tevékenykedők, szólisták és együttesek, különféle hangszerelésű kamaracsoportok, kisebb kamarakórusok számára. A koncertzongora és a dobfelszerelés léte természetesen vonzó lehet azoknak, akik minőségi hangszereken szeretnének játszani. Ugyanakkor azok az énekesek és más hangszereken játszók számára is lehetőséget kínál stúdiónk, akik zongorakíséretes hangfelvételt szeretnének készíteni, de nem áll rendelkezésükre zongorakísérő, hiszen Dominkó István zongoraművész segítségükre lehet ebben - természetesen a feljátszandó repertoár előre egyeztetése szükséges ilyen esetben.

Lehetőségünk van a zenei hangfelvételek készítése mellett egyéb megbízások teljesítésére is, mint például nyelvstúdiók, nyelvkönyvek, irodalmi és prózai előadások anyagának rögzítésére, élő események, koncertek helyszíni felvételére, különböző technikát igénylő előadások, koncertek hangosítására, kisebb zeneművek, szignálok komponálására, hangszerelésére, sőt koncertek, stúdiófelvételek, előadások videórögzítésére is, természetesen a professzionális hangsávok egyesítésével. Így nemcsak hang, hanem képformátumban is hazaviheti előadását, ha erre volna igény. Vállaljuk továbbá analóg hangfelvételek digitalizálását, zajtalanítását, korábbi stúdiófelvételek újrakeverését, masterelését, hanganyagok CD-re és egyéb hanghordozókra különféle formátumokban történő kiírását.

Mivel cégünk a művészet és a kultúra egyéb területein is képviselteti magát, kérjük látogassa meg a Linkek menűpont alatt található egyéb ajánlatainkat és szolgáltatásainkat is, úgy mint koncertek és előadások szervezése, előadóművészek közvetítése, zenei, irodalmi, színházi és képzőművészeti eseményeken, koncerteken való közreműködés, kiadványok szerkesztése és forgalmazása, neves budapesti zeneművészeti intézményekben történő alap-, közép-, és felsőfokú zenetanítás, nyári művészeti kurzusok, fesztiválok szervezése.

Legfrissebb híreink

  • A XI. Crescendo Nyári Akadémia két tehetséges fiatal résztvevőjét, a hegedűs Kruchió Esztert és a fuvolista Kruchió Rebekát ajándék hangfelvétel készítésével szponzorálja a Stella Hangstúdió
  • A II. Országos Jazz-zenei Versenyt szponzoráltuk. Demo hangfelvételt nyertek: Velsz Kristóf zenekara (Pikéthy Művészeti Iskola), Magda Balázs zenekara (Bartók ZSZKI) és Jónás Rezső (Egressy ZSZKI). Gratulálunk! Bővebb infó itt


Elérhetőség:

Dominkó István stúdióvezető +3630/2366822

dominkoistvan@gmail.com