Get Adobe Flash player

Köszöntjük a Stella Hangstúdió honlapján!


an image

Zenei stúdiónk legfőbb célkitűzése, hogy a bizalmával bennünket megtisztelő, minőségi hangfelvételt készíteni kívánó zenészeket teljes megelégedettség töltse el, amikor közös munkánk eredménye-képpen kezükbe veszik az előadásukat tartalmazó hanghordozót. Ehhez minden szükséges feltételt igyekszünk megteremteni, melyek a megbízható technikai felszereltség, szaktudás és otthonos környezet mellett kiváló hangszereket is kell hogy jelentsenek. Egyike ezeknek a közelmúltban teljesen felújított Yamaha C7-es koncertzongora, vagy például a csodaszép hangú Concorde M 8002-es marimba is, mely hangszerekre méltán büszkék vagyunk. Erről és sok minden más, a profilunkhoz tartozó tevékenységünkről is olvashat weboldalunkon. Kérjük tartson velünk és ismerje meg Magyarország egyik legfiatalabb, talán legotthonosabb stúdióját!


Lélekemelő

Álljon itt néhány szép gondolat Robert Schumann fiatal muzsikusoknak írott jótanácsai közül;

nem csak klasszikus zenészeknek:

  • Nagy figyelemmel légy minden népdalra! A népdal valóságos kincsesbányája a legszebb dallamoknak, és betekintést enged a különféle nemzetek jellemének mélyébe.
  • Legfontosabb a hallás művelése. Jókor kezdd meg a hangnemek felismerését! A harang, az ablaküveg, a kakukk - gondolj utána, milyen hangokat adnak.
  • Gondod legyen rá, hogy hangszered mindig tisztán legyen hangolva!
  • Ha idősebb leszel, sohase játsszál divatos semmiségeket! Az idő drága! Száz életet kellene élnünk, ha mindent, ami valami, meg akaránk ismerni.

Hangstúdiónk logojával reményeink szerint egyre több helyen, más hirdetési felületen, partneroldalakon is talákozhatnak majd. Legszebb üzenete számunkra, hogy a vidáman és jó hangulatban eltöltött munka mellett szeretnénk figyelmet fordítani a legfontosabbra: egymásra. Ezért a bizalom és a barátság nagyon fontos számunkra. Reméljük egymásra találunk!

Legfrissebb híreink

  • A XI. Crescendo Nyári Akadémia két tehetséges fiatal résztvevőjét, a hegedűs Kruchió Esztert és a fuvolista Kruchió Rebekát ajándék hangfelvétel készítésével szponzorálja a Stella Hangstúdió
  • A II. Országos Jazz-zenei Versenyt szponzoráltuk. Demo hangfelvételt nyertek: Velsz Kristóf zenekara (Pikéthy Művészeti Iskola), Magda Balázs zenekara (Bartók ZSZKI) és Jónás Rezső (Egressy ZSZKI). Gratulálunk! Bővebb infó itt


Elérhetőség:

Dominkó István stúdióvezető +3630/2366822

dominkoistvan@gmail.com